Ogilvy semneaza pentru al doilea an consecutiv campania de promovare a manifestarilor de Earth Hour in Romania, care vor avea loc pe 27 martie, incepand cu ora 20.30 in Bucuresti si in peste 20 de orase din tara.
„Toata lumea stinge lumina pentru o ora” este declaratia prin care Romania se alatura pentru a doua oara campaniei globale Earth Hour, pentru a transmite lumii un mesaj despre nevoia de actiune impotriva schimbarilor climatice. Anul acesta, romanii vor stinge lumina alaturi de alte peste 90 de tari participante, la initiativa WWF, organizatia care coordoneaza de 4 ani campania globala.

Componenta principala a campaniei o reprezinta cele doua spoturi TV “Italienii” si „Japonezii”, filmate in regia lui Hypno si realizate de catre casa de productie Silver Bullet. In ambele cazuri, povestea dramatizeaza intr-o maniera relaxata si pozitiva felul specific in care un popor sau altul stinge lumina de Earth Hour.



Promovarea integreaza de asemenea o importanta componenta de online, site-ul www.earth-hour.ro continand informatii pentru cei care doresc sa se implice sau sa sustina evenimentul, alaturi de postere si proiecte speciale in presa scrisa, radio, innovative media, materiale de promovare neconventionala si one to one communication.

Ogilvy&Mather mai deserveste clienti precum Kraft Foods Romania, COSMOTE/Germanos, Heineken Romania, Millenium Bank, Lenovo, WWF.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri