Sorin Ovidiu Vantu, actionarul majoritar al trustului Realitatea-Catavencu, a semnat un contract cu Cozmin Gusa, prin care cel din urma devine consilierul pe probleme de extindere externa al omului de afaceri, a declarat pentru Wall-Street Sorin Ovidiu Vantu.

Cozmin Gusa nu se va implica in dezvoltarea business-ului Realitatea-Catavencu din Romania. “Este consilier pe probleme de dezvoltare a businessului de media peste hotare. Analiza a pietei, ce e de facut cand te duci intr-o tara straina sa lansezi o afacere”, a spus Vantu.

Omul de afaceri isi propune sa extinda anul acesta grupul Realitatea-Catavencu la Budapesta si la Belgrad. Investitia necesara acestui proiect nu a fost stabilita inca, urmand sa fie realizate mai multe studii de piata.

Gusa nu are o relatie contractuala cu trustul Realitatea-Catavencu, a precizat Vantu. “Este consilierul meu personal, nu al trustului”.

Informatia despre semnarea unui contract intre Vantu si Gusa a aparut initial pe blogul lui Catailn Tolontan.

Grupul Realitatea-Catavencu s-a extins anul acesta la Chisinau, prin lansarea postului de televiziune Publika TV, si in Franta, prin intermediul retelei de digital singage Monopoly Media.

Citeste aici si Cum il asteapta piata de media din Republica Moldova pe S.O. Vantu


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si