East European Media se numeste corporatia internationala care va reuni toate investitiile media ale lui Dinu Patriciu, inclusiv Adevarul Holding, si in dezvoltarea careia va fi implicat si Peter Imre, anterior la Philip Morris Romania, a declarat pentru Wall-Street proprietarul trustului de presa.

“Adevarul Holding va fi parte a unei corporatii internationale avand ca scop achizitiile de media si dezvoltarea in continuare a afacerilor de media in plan international. Compania se numeste East European Media si va prelua toate investitiile mele in media”, a declarat Dinu Patriciu.

Intrebat daca Peter Imre va contribui la dezvoltarea noii corporatii, omul de afaceri a confirmat, insa nu a dat detalii. “N-am ce sa va spun pentru ca deocamdata construim un plan de afaceri. Adevarul Holding insa este o entitate de sine statatoare in Romania care nu are nimic de-a face cu chestia asta”, a spus Patriciu.

Peter Imre, fostul director de Corporate Affairs al Philip Morris Romania, a confirmat informatia pentru Wall-Street, dar nu a intrat in detalii.

“Cred ca ce a explicat domnul Patriciu este suficient pentru stadiul actual al acestui business. Este vorba de un holding de media, care va ingloba toate investitiile actuale si va da posibilitatea unei deschideri internationale. Eu voi fi foarte implicat in acest proiect, dar este inca prea devreme sa dam mai multe detalii”, a declarat Imre.

Potrivit lui Dinu Patriciu, zvonurile privind schimbarile in managementul Adevarul Holding si plecarea lui Razvan Corneteanu sunt nefondate.

“Adevarul Holding ramane asa cum e, nu sufera niciun fel de schimbare, East European Media va fi compania holding care va detine si alte proprietati in media”.

Reportervirtual.ro a scris initial despre acest subiect, enuntand ca Peter Imre va fi noul sef al Adevarul Holding.

Citeste primul interviu acordat de Peter Imre, dupa plecarea de la conducerea Philip Morris.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si