Headvertising e agentia care a preluat contul Antena 1. Primele eforturi ale noului tandem s-au constituit intr-o improspatare a comunicarii postului in special din punct de vedere al promovarii on-air. Insa totul se bazeaza pe o redefinire a ceea ce inseamna brandul Antena 1, repozitionare care atinge si sloganul statiei TV.

“Impreuna suntem Antena 1” inseamna ca A1 nu e doar o suma de vedete, sau o suita de programe. Antena 1 inseamna o legatura subtila si puternica care se formeaza intre cei care apar pe ecran, intre ei si cei care stau in spatele camerelor de filmat, intre staruri si publicul lor, intre oamenii din public care impartasesc aceleasi gusturi si preferinte.
Antena 1 este de fapt o comunitate uriasa de oameni care se plac si care “simt” impreuna, chiar daca poate inca nici nu s-au intalnit niciodata si nu si-au vorbit vreodata. Noi dorim sa fim agentul prin care aceasta comunitate va deveni constienta de sine si va actiona in consecinta” declara Bogdana Butnar, strategic planner la Headvertising, care s-a ocupat de elaborarea strategiei de comunicare.

Pentru inceput au fost produse 8 show-breakere si 4 ident-uri de post:“Masina pornita”, “Pompierii in actiune”, “Teatrul de copii” si “Echipa de rugby” , in care apar cvasi-majoritatea vedetelor Antenei1.

“Aceste 12 executii reprezinta doar primul efort dintr-o serie care speram sa construiasca cu adevarat pentru A1 o marca coerenta, care sa functioneze atat in exteriorul cat si in interiorul organizatiei, ceea ce e de asemenea foarte important. Exista foarte multe elemente care formeaza A1 sau prin care se defineste Antena1 dar trebuie niste timp pentru ca ele sa fie organizate coerent si coagulate in ceva unitar” e de parere Serban Alexandrescu, care a supervizat din punct de vedere creativ noua comunicare a Antenei 1.

Echipa care a participat la realizarea noilor campanii:

din partea agentiei:
Ovidiu Lupsa, Bertha Niculescu, Ramona Urdea, Serban Alexandrescu, Bogdana Butnar, Mircea Staiculescu

din partea clientului:
Romulus Coman, Rares Anita, Virginia Dragomir, Laurentiu Ionete

Radu Muntean - regizor pentru ident-uri, Marian Crisan - regizor pentru show-breakere, Tudor Lucaciu - DOP, casa de productie - ParcFilm


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si