Graffiti BBDO a castigat doua distinctii in cadrul Romanian PR Award 2005 - Galei Excelentei in Relatii Publice - singurul eveniment de profil din Romania - care a avut loc in aceasta saptamana la Bucuresti. Distinctiile obtinute au fost Golden Award si Honorable Mention.

Juriul format din reprezentanti ai PR-ului romanesc si international a acordat agentiei Graffiti BBDO premiul Golden Award for Excellence, in cadrul categoriei Campanii Non-Comerciale, pentru campania de relatii publice Impreuna pentru o Delta curata! dezvoltata pentru Henkel Romania. Prin acest proiect, compania Henkel Romania a achizitionat pubele de colectare selectiva a deseurilor si echipamente de compactare a deseurilor de tip PET, impreuna cu Administratia Rezervatiei Biosferei Deltei Dunarii a coordonat activitatea de colectare a deseurilor si a initiat un program educational in scolile din Delta Dunarii pentru a sensibiliza si a familiariza elevii cu notiunile si practicile de colectare selectiva a deseurilor.

La categoria Campanii Comerciale, Graffiti BBDO a fost premiata cu distinctia Honorable Mention pentru campania de relansare a gamei Prigat, implementata in perioada noiembrie 2004ianuarie 2005 pentru partenerul sau, compania Quadrant Amroq Beverages. Campania Prigat a inclus, pe durata celor aproape trei luni de desfasurare, numeroase tactici destinate a atinge cat mai multe categorii de publicuri-tinta.

Cu doua campanii inscrise, ambele confirmate ca valoare de catre juriu, Graffiti BBDO dovedeste excelenta sa si in comunicarea prin relatii publice. Succesul din acest an vine dupa ce la editia anterioara agentia fusese distinsa cu Silver Award pentru alte doua campanii.

Dan Moraru, Managing Director Graffiti BBDO si CEO BBDO Group Romania, afirma referindu-se la acest succes ca BBDO Group Romania este un grup de comunicare integrata care confirma valoarea sa in fiecare dintre domeniile in care activeaza, excelenta pe fiecare arie primind confirmari la cel mai inalt nivel. Multumim companiilor Quadrant Amroq Beverages si Henkel Romania pentru ca ne-au dat sansa sa construim, alaturi de ei, proiecte de valoare. Premiile obtinute sunt o onoare care incununeaza activitatea depusa, creaza o obligatie de autodepasire si reprezinta o promisiune adresata partenerilor nostri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri