Nicola Porter Novelli, agentia de relatii publice parte a thegroup, va gestiona comunicarea Milupa – unul dintre principalii jucatori pe piata formulelor de lapte pentru copii.

Agentia va coordona strategia de comunicare a companiei in Romania, atat la nivel corporate, cat si la nivel de branduri.

Programul de comunicare pentru anul 2010 va viza brandurile companiei Milupa, pentru care agentia a conceput strategia pentru anul in curs. Comunicarea Milupa va implica o campanie educationala la nivel national, pentru proaspetii si viitorii parinti, gestionarea relatiilor cu presa, dar si consultanta privind relationarea cu key opinion leaders si autoritatile din domeniu, creatie la nivel corporativ si de marketing.

Milupa Milumil este unul dintre primele branduri din categoria formulelor de lapte pentru copii lansat pe piata din Romania, strategia de comunicare trasata pentru 2010 avand ca obiectiv consolidarea marcii in randul consumatorilor si educarea acestora cu privire la beneficiile formulelor de lapte pentru cresterea sanatoasa a copiilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si