People Media preia in portofoliul de clienti compania RoGIS, pentru dezvoltarea platformei de comunicare si a strategiilor de marketing.

Cu o activitate de 10 ani in dezvoltarea de solutii de cartografiere geografica, RoGIS este un jucator regional in implementarea si realizarea de baze cartografice tematice in format digital.

„Piata sistemelor informatice geografice GIS a cunoscut o diversificare si o dezvoltare continua in ultimii ani, cu o crestere de aproximativ 20% in fiecare an. Hartile digitale vectoriale au devenit cunoscute atat ca terminologie, cat si ca aplicabilitate. In acelasi timp, Uniunea Europeana ne impune participarea la programe complexe in care componenta GIS este esentiala. Piata nu a cunoscut inca o maturizare in Romania si cred ca maturizarea proiectelor se va face in urmatorii 5 ani”, afirma Razvan Margineanu, director general RoGIS.

People Media preia si regia de vanzari pentru ce-a de a patra versiune a catalogului „Constanta – Plan Stradal”, publicatie ce contine peste 200 de pagini cu harti, o reprezentare cartografica in detaliu, cu noua straturi independente de informatie, inclusiv numerele postale.

Printre clientii People Media se mai numara: Cosmote, Vodafone, Romtelecom, Borsec, Coca-Cola, RedBull, BRD, CEC Bank, ALICO Romania, Eureko, Rompetrol, Altex, Flanco, Emag, TOM, Ministerul Turismului, ANAT, Debenhams sau Zara, iar pe plan international concernul MunichRE, TUI si Europeiska.

People Media a fost infiintata in 2007 prin preluarea unei companii locale, are 12 angajati si o cifra de afaceri de 950.000 de euro in 2008.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si