Discovery Networks va vinde publicitate pentru TCM Romania

Turner Broadcasting a desemnat compania Discovery Networks Europa Centrala sa coordoneze vanzarile de publicitate pentru postul TCM Romania, incepand cu 1 aprilie 2010.
“Inca de la lansarea feed-ului TCM de 24h la inceputul lui 2008, datele privind distributia si numarul telespectatorilor au demonstrat faptul ca terenul este pregatit pentru ca Turner sa vanda publicitate si pe acest post in Romania”, spune Gordana Duspara-Moriarty, VP & General Manager al Turner Broadcasting System Europe pentru Europa Centrala si de Est si Benelux. “Discovery vinde publicitate in Polonia pentru Cartoon Network si Boomerang si suntem multumiti sa lucram impreuna si in Romania.”

Pentru celalalt post pe care il opereaza in Romania, Cartoon Network, Turner Broadcasting colaboreaza cu Cable Direct pe partea de vanzari de publicitate.

In Romania, TCM este receptat de 4,3 milioane abonati, potrivit AGB Romania. La nivelul global, TCM este disponibil prin cablu, satelit si DTT in Europa, Africa si Oriendul Mijlociu, in zece versiuni regionale si 12 limbi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri