Selectia a fost realizata in urma analizarii a peste 100 de bloguri financiare independente. Printre cele mai importante criterii de selectie s-au numarat continutul si exprimarea originala. Au fost eliminate din lista blogurile anonime sau cele care taxau accesul la continut.De asemenea, autorul blogului trebuia sa afiseze materiale in mod constant.

Astfel, topul celor mai bune bloguri financiare este condus de Dealbreaker.com, un tabloid online de business, ce ofera o perspectiva directa asupra mediului financiar. Utilizatorul poate gasi o varietate de subiecte, precum reportaje detaliate despre falimentul Lehman Brothers.

Clasamentul este completat de blogul financiar Infectious Greed, care ii apartine lui Paul Kedrosky, investitor, antreprenor, analist pentru televiziunea CNBC. Infectious Greed ofera o serie de comentarii despre pietele de capital, tendinte in economie si instrumente financiare complexe.

Un alt blog financiar popular este The Angry Bear, realizat de specialisti, printre care un expert in fiscalitate, un istoric, doctorand in economie si consultanti in afaceri, care ofera perspective asupra spatiului financiar. Printre subiectele dezbatute se numara comertul international, productia industriala, programele guvernului american.

Urmatorul in topul preferintelor este The Big Picture, blog ce apartine lui Barry Ritholtz, prezent in peisajul financiar cu mult inainte de aparitia unor astfel de blogguri. Subiectele propuse de catre acesta se axeaza in special pe macroeconomie, incluzand tabele si clasamente utile.

Din topul 24/7 Wall St. mai face parte si SeekingAlpha, cel mai mare blog agregator de stiri financiare. Site-ul a incercat sa isi imbunatateasca continutul prin angajarea unui personal full-time. Cu toate acestea, contributia externa ii depaseste cu mult. Sute de site-uri si autori contribuie la functionarea SeekingAlpha. Cea mai mare problema consta in separarea informatiilor cu adevarat utile de cele mai putin importante.

Vezi aici clasamentul integral realizat de 24/7 Wall St.