Action Global Communications va furniza Orkla Foods Romania servicii complete de PR si consultanta strategica pentru comunicare externa si interna.

„Inca de la inceputul procesului de selectie a existat o buna intelegere reciproca iar parteneriatul porneste cu obiective ambitioase. Ne bucura deschiderea Orkla spre comunicarea strategica in aceasta perioada plina de provocari in industrie", a declarat Ruxandra Scortea, Managing Director Action Global Communications Romania.

Orkla Foods Romania este prezenta pe piata locala a bunurilor de larg consum din Romania din anul 2002. Portofoliul Orkla cuprinde marci locale precum margarina (Wiesana, Linco, Unirea), ketch-up (Tomi, La Minut), pate si mancaruri la conserva (Ardealul), mustar si sosuri pentru paste (Bunatati de la Bunica, La Minut) dar si aluaturi congelate (Linco).

Orkla Foods Romania apartine diviziei Orkla Food Ingredients, unul dintre cei mai mari cinci furnizori din Europa in industrie cu 32 de companii prezente in 14 tari.

Action Global Communications este prezenta in Romania de peste 10 ani si a deservit clienti precum: Boehringer Ingelheim, Enel, Honeywell, OMV Petrom, Asociatia Romana a Petrolului, Porsche Finance Group.