Action Global Communications, retea independenta de relatii publice, gestioneaza contul de comunicare al Orkla Foods Romania.
Action Global Communications va furniza Orkla Foods Romania servicii complete de PR si consultanta strategica pentru comunicare externa si interna.

„Inca de la inceputul procesului de selectie a existat o buna intelegere reciproca iar parteneriatul porneste cu obiective ambitioase. Ne bucura deschiderea Orkla spre comunicarea strategica in aceasta perioada plina de provocari in industrie", a declarat Ruxandra Scortea, Managing Director Action Global Communications Romania.

Orkla Foods Romania este prezenta pe piata locala a bunurilor de larg consum din Romania din anul 2002. Portofoliul Orkla cuprinde marci locale precum margarina (Wiesana, Linco, Unirea), ketch-up (Tomi, La Minut), pate si mancaruri la conserva (Ardealul), mustar si sosuri pentru paste (Bunatati de la Bunica, La Minut) dar si aluaturi congelate (Linco).

Orkla Foods Romania apartine diviziei Orkla Food Ingredients, unul dintre cei mai mari cinci furnizori din Europa in industrie cu 32 de companii prezente in 14 tari.

Action Global Communications este prezenta in Romania de peste 10 ani si a deservit clienti precum: Boehringer Ingelheim, Enel, Honeywell, OMV Petrom, Asociatia Romana a Petrolului, Porsche Finance Group.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri