Omniasig va asigura echipamentele TVR

Societatea Romana de Televiziune (SRTV) isi asigura pentru un an echipamentele electronice la Omniasig in urma unei licitatii la care doar aceasta societate a participat, valoarea primei ridicandu-se la 146.034 lei fara TVA, potrivit unui anunt al institutiei.
Contractul se incheie pentru un an si poate fi prelungit anual, pe o perioada de cel mult trei ani, prin procedura de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare, se mentioneaza in anuntul publicat pe sistemul electronic de achizitii publice, citat de NewsIn.

Atribuirea contractului a fost facuta in 23 februarie, in urma unei licitatii deschise la care a participat numai Omniasig.

Societatea Omniasig, controlata de austriecii de la Vienna Insurance Group (VIG), a raportat pentru anul trecut un profit brut de 52,7 milioane lei, mai mic cu 68% fata de anul anterior, in conditiile in care primele brute subscrise au scazut cu 5,7%, la 1,1 miliarde lei.

Omniasig activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995. Din 2005, compania a devenit membra a Vienna Insurance GroupIn prezent, asiguratorul ocupa locul al doilea pe piata asigurarilor generale din Romania, cu o cota de piata de 15,70%.

Vienna Insurance Group (VIG) este unul dintre cele mai importante grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est, listat la Bursa si cu sediul central in Viena.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri