"In prima faza, vor aparea in Moldova Adevarul si Click. Dar, ulterior, vom extinde si Blik (cotidian pe care Adevarul Holding il detine in Ucraina - n.red.), in limba rusa. Daca vrei sa ai un impact, trebuie sa te adresezi tuturor, iar in Moldova este o populatie rusofona de circa 40%", a spus Patriciu.

De asemenea, omul de afaceri investeste intr-un model nou de distributie de presa, o investitie care "dureaza" si ale carei rezultate se vor vedea in cateva luni.

Adevarul Holding a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 70 milioane de euro, potrivit lui Patriciu, care pentru anul acesta estimeaza afaceri de 120 milioane euro si profit la nivelul intregului grup.

Omul de afaceri vrea sa dezvolte "fabrici de continut" pentru mai multe medii, mizand pe convergenta intre print si online. "Vreau sa fiu foarte clar. Nu intentionez sa cumpar niciun canal de televiziune", a declarat acesta pentru paginademedia.ro.

Recent, Dinu Patriciu a devenit presedintele boardului de conducere al Adevarul Holding, dupa ce directorul general Razvan Corneteanu si-a dat demisia, in urma unor divergente cu Patriciu. Locul lui Corneteanu a fost luat de Peter Imre, anterior la Philip Morris Romania, iar pe pozitia de director general adjunct a venit Andrei Stefan, anterior presedinte al casei de brokeraj Fairwind.