UPC lanseaza primul post muzical in format de inalta definitie

UPC Romania, al doilea jucator pe piata locala de cablu TV, lanseaza din 9 aprilie postul muzical Utv in grila de programe care poate fi vizionata in format de inalta definitie, operatorul de telecomunicatii ajungand astfel la noua posturi de televiziune care pot fi urmarite prin tehnologia de inalta definitie.
Utv este prima televiziune muzicala din Romania care se lanseaza in format de inalta defintie, iar, pentru inceput, continutul va fi cel de pe versiunea standard a canalului.

Ulterior, acest lucru se va schimba, Utv HD pozitionandu-se pe clientii care isi permit sa achizitioneze echipamentele ce le permit vizionarea in tehnologia de inalta definitie.

Utv HD este disponibil pentru abonatii Digital TV Medium si Large cu DVR si HD, atat in cazul achizitionarii exclusive a serviciilor de televiziune, cat si in cadrul pachetelor 2 Play si 3Play. Pretul pachetului UPC HD cu 9 programe este de 15 ron fara TVA.

In prezent, UPC ofera in format de inalta definitie posturile de televiziune TVR , Pro TV, HBO, Eurosport, sport.ro, National Geographic Channel, The History Channel si Fashion TV.

Televiziunea HD a fost lansata de UPC
la inceputul lunii octombrie 2009 si pana la mijlocul lui februarie a atras peste 7.000 de abonati.

UPC Romania a terminat anul trecut cu afaceri de 123,4 milioane de euro, in scadere cu 17,3% fata de cele 144,8 milioane de euro de la finalul lui 2008, potrivit raportului financiar al Liberty Global, grupul care controleaza compania.

La finalul lui 2009, pe segmentul de televiziune UPC avea 1.249.000 de clienti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri