Grigore Cartianu este noul director al departamentului de carte al cotidianului Adevarul, desi va ramane in continuare in pozitia de redactor sef al ziarului, a declarat pentru Wall-Street Peter Imre, director general al Adevarul Holding.

“Domnul Cartianu va face o punte eficienta intre ziar si carte si, structural, va fi garantul succesului viitor al cartilor din colectia Adevarul”, a explicat Imre.

Directorul general al Adevarul Holding a mentionat ca discuta noua strategia privind cartile Adevarul, care va implica titluri mai bune in colectiile distribuite.

Adevarul Holding a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 70 milioane de euro, iar pentru anul acesta sunt estimate venituri de 120 milioane euro si profit la nivelul intregului grup.

Recent, Dinu Patriciu a devenit presedintele boardului de conducere al Adevarul Holding, dupa ce directorul general Razvan Corneteanu si-a dat demisia, in urma unor divergente cu Patriciu. Locul lui Corneteanu a fost luat de Peter Imre, anterior la Philip Morris Romania, iar pe pozitia de director general adjunct a venit Andrei Stefan, anterior presedinte al casei de brokeraj Fairwind.

Sursa foto: paginademedia.ro


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si