Grigore Cartianu este noul director al departamentului de carte al cotidianului Adevarul, desi va ramane in continuare in pozitia de redactor sef al ziarului, a declarat pentru Wall-Street Peter Imre, director general al Adevarul Holding.
“Domnul Cartianu va face o punte eficienta intre ziar si carte si, structural, va fi garantul succesului viitor al cartilor din colectia Adevarul”, a explicat Imre.

Directorul general al Adevarul Holding a mentionat ca discuta noua strategia privind cartile Adevarul, care va implica titluri mai bune in colectiile distribuite.

Adevarul Holding a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 70 milioane de euro, iar pentru anul acesta sunt estimate venituri de 120 milioane euro si profit la nivelul intregului grup.

Recent, Dinu Patriciu a devenit presedintele boardului de conducere al Adevarul Holding, dupa ce directorul general Razvan Corneteanu si-a dat demisia, in urma unor divergente cu Patriciu. Locul lui Corneteanu a fost luat de Peter Imre, anterior la Philip Morris Romania, iar pe pozitia de director general adjunct a venit Andrei Stefan, anterior presedinte al casei de brokeraj Fairwind.

Sursa foto: paginademedia.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri