Organizatia Salvati Copiii a fost premiata si anul acesta cu distinctia ôSpecial Award for continuous Excellenceö, in cadrul celei de-a treia editii a Galei Excelentei in Relatii Publice, pentru activitatile derulate in cadrul proiectului ôPrevenirea consumului de droguri in randul tinerilorö. Printre premiantii aceleiasi sectiuni s-au numarat Connex (Programul ôConnex pentru viitorö), care a obtinut titlul de ôOverall Award for Excellenceö si Jonathan Scheele, Seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, caruia i-a fost acordata distinctia ôPR Personality of the Yearö.

Premiul oferit de catre cei 18 membri ai juriului, practicieni de marca in domeniul Relatiilor Publice, reprezinta o recunoastere acordata pentru continuarea campaniilor de sensibilizare publica cu privire la fenomenul consumului de droguri. Criteriile in functie de care s-a realizat jurizarea s-au axat atat pe diversitatea activitatilor intreprinse de Salvati Copiii in beneficiul tinerilor (campanie media, elaborarea materialelor informative pentru publicurile tinta, organizarea sesiunilor informative in scoli si in afara acestora coordonate de tineri voluntari), cat si pe dezvoltarea segmentului de cercetare (elaborarea studiilor, cercetarilor calitative si suportului informativ pentru cursuri).

Proiectul ôPrevenirea consumului de droguri in randul tinerilor este finantat de Ministerul Sanatatii Programul Fondului Global de Combatere a HIV/SIDA, TBC si Malarieiö si se desfasoara atat in Bucuresti cat si in 14 judete unde Salvati Copiii are filiale.

Salvati Copiii Romania doreste sa multumeasca pe aceasta cale agentiei Y&R/Team Advertising, voluntarilor, tuturor reprezentantilor mass-media si partenerilor care au contribuit la promovarea campaniei de prevenire a consumului de droguri de catre adolescenti.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri