Agentia de publicitate Wunderman a castigat pitch-ul organizat la inceputul anului de catre filiala din Romania a celui mai mare producator mondial de tigarete, Philip Morris International. Prin noul contract, Wunderman va oferi cea mai mare parte a serviciilor de BTL pentru toate bradurile Philip Morris prezente pe piata din Romania.
In urma pitch-ului care a implicat agentii de publicitate din Romania si din strainatate, Wunderman si-a prelungit contractul cu Philip Morris pentru urmatorii doi ani.

Parteneriatul dintre Wunderman si Philip Morris a inceput in decembrie 2007, odata cu debutul agentiei pe piata din Romania. Initial, agentiei i-au revenit anumite activitati pe partea de BTL pentru brandurile Parliament, VSS, Marlboro si L&M, insa treptat si-a marit portofoliul prin acumularea de noi competente.

“Brief-ul a fost o provocare pentru noi. In perioada pregatitoare, echipa Wunderman si-a dedicat acestui proiect cei mai buni oameni. In speranta unei colaborari pe termen lung, ne-am dorit sa aducem in fata conducerii Philip Morris o abordare proaspata, activa, dinamica si inovatoare”, declara Alexandra Popa, Account Director Wunderman Romania.

Luna aceasta, Wunderman si-a extins echipa care se va ocupa de clientul Philip Morris.

Echipa Wunderman care a contribuit la castigarea pitch-ului este compusa din: Joaquin Bonilla (Executive Creative Director), Ileana Badiu (Managing Partner), Tereza Munteanu (Managing Partner), Alexandra Popa (Account Director), Zoran Vuxanovici (Interactive Manager), Andrei Bunciu (Art Director), Ana Bitu (Copywriter), Robert Soparlache (Art Director), Roxana Dubina (Account Manager).

Wunderman este o agentie care ofera servicii precum: event marketing, consumer promotion, trade marketing si dezvoltare POSM, direct marketing, PR, interactive & New Media, digital thinking. Ileana Badiu, Tereza Munteanu si Joaquin Bonilla ocupa pozitia de Managing Partners Wunderman din luna decembrie 2007, cand divizia Wunderman a grupului Y&R Brands a devenit activa pe piata din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri