Campania de media pentru promovarea noului model BMW Seria 5, dezvoltata de agentia Initiative, se intinde pe durata a doua luni, pana la mijlocul lunii mai.
Ne-am construit planul de actiune pornind de la o investitie solida in TV si am continuat cu accente creative si relevante in presa scrisa, in online, outdoor, in locatii premium si pe aeroporturi. Este cea mai ampla campanie BMW a anului”. spune Alexandra Olteanu, Buying Director Initiative.

Din punct de vedere creativ, campania include formate speciale pentru Internet si presa, dar si expuneri outdoor. Astfel, cubul gigant din fata aeroportul Henri Coanda si unul dintre cele mai mari mesh-uri din Bucuresti (bulevardul Magheru) sunt ocupate de cate un BMW Seria 5, in timp ce un spot de 30 de secunde ruleaza pe TV screen-uri instalate in zonele centrale ale capitalei.

Agentia Initiative este prezenta in Romania de 16 ani si are un portofoliu de clienti format din: Austrian Airlines, BMW, Burger King, Ferrero, GlaxoSmithKline, Johnson&Johnson, KIKA, Millennium Bank, MOL Romania, Orange Romania, Pernod Ricard, Provident Financial, Supreme Chocolat (Primola).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri