Peter Frank, fost bancher si jurnalist de business, este noul director de marketing al Adevarul Holding, a declarat, pentru Wall-Street, Peter Imre, director general al trustului.
“Profesionalismul lui Peter Frank, experienta sa in presa, atat in partea comerciala, cat si in cea editoriala, dar si faptul ca a lucrat in media americana sunt calitatile ce m-au determinat sa ii propun aceasta functie”, a declarat Imre.

Frank a lucrat ca jurnalist la Baltmimore Sun si The New York Times, dar si ca director de comunicare la MBNA America. In septembrie 2009 a prezentat “Frank Show” la Money Channel, insa emisiunea a fost scoasa din grila dupa cateva luni.

Citeste aici un interviu acordat Wall-Street de Peter Frank.

Informatia privind numirea lui Frank a fost publicata initial de reportervirtual.ro

Pe 1 aprilie, dupa patru ani la conducerea trustului de presa Adevarul Holding, Razvan Corneteanu a demisionat din functie, locul sau fiind preluat de Peter Imre, fost manager in cadrul producatorului de tigarete Philip Morris.

Citeste primul interviu acordat de Peter Imre dupa plecarea de la conducerea Philip Morris.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri