Pe 20 noiembrie incep inscrierile la cea de-a 7-a editie a Festivalului AdPrint.
AdPrint este singurul festival european de publicitate din Romania. An de an, in cadrul festivalului sunt premiate cele mai bune echipe de creatie din Europa.

Inscrierea in competitie se face online prin intermediul formularului disponibil pe site-ul evenimentului: www.adprint.ro. Echipele vor putea sa se inscrie in concurs pana pe data de 20 ianuarie 2006, dar este obligatoriu sa-si confirme participarea in concurs pana cel mai tarziu pe 20 decembrie 2005. O echipa de creatie poate fi formata din 2, maximum 3 persoane care au lucrat impreuna la realizarea lucrarilor. Lucrarile, denumite printworkuri, pot contine 1 pana la 5 executii avand la baza acelasi concept. Pentru a intra in concurs un printwork trebuie sa fi fost publicat pentru prima oara in perioada 1 ianuarie 2005 - 20 ianuarie 2006.

Cea de-a 7-a editie a festivalul se va desfasura intre 2 - 5 februarie 2005.
Locatia aleasa pentru acest an este orasul Brasov, numarul tot mai mare de participanti facand ca Poiana Brasov (vechea locatie a festivalului) sa ramana o varianta doar pentru divertisment.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri