Adrian Preda, jurat la festivalul de publicitate de la Praga

Adrian Preda, director de creatie la Tempo Advertising, a fost desemnat sa coordoneze jurizarea pe categoria ‘Design” din cadrul primei editii a Prague International Advertising Festival (PIAF).
“Vazand work-ul eligibil, simt ca PIAF se vrea o competitie pentru mult mai batranul Portoroz si pentru fratele sau vitreg francofon Meribel. Iar in perioada pe care o traim, trebuie sa fii nebun sa faci asta. Sau foarte ambitios”, a declarat Adrian Preda.

Festivalul se desfasoara la Praga in perioada 19-21 mai 2010 si isi propune sa ofere o vizune critica asupra celor mai importante lucrari din publicitate, la nivel international.

Presedintele juriului este Tim Delaney, fondator si CEO al Leagas Delaney. Printre membrii juriului se mai numara si: Pete Favat, Director de Creatie, Arnold Worldwide; Matthias Schmidt, Director de Creatie Scholz & Friends, Hamburg; Dragan Sakan, fondator si Director de Creatie New Moment New Ideas Company sau Siscu Molina Pedrosa, Partener si Director de Creatie la Tiempo BBDO, Spania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri