Sorin Oancea, inlocuit de Mihai Gadea la conducerea Antena 3

Dupa 6 ani, Sorin Oancea isi incheie mandatul de director general la Antena 3, pastrand pozitia de actionar (25%) si presedinte al Consiliului de Administratie. Conducerea postului TV va fi asigurata de Mihai Gadea, anunta un comunicat al televiziunii.
Sorin Oancea va prelua de la 1 iunie functia de vicepresedinte al Grivco Group. Din aceasta pozitie, va coordona proiectul de reformatare si relansare a posturilor de televiziune EuforiaTV si Antena2.

Sorin Oancea are o experienta de aproape 20 de ani in mass-media din Romania. A inceput in anul 1991 ca redactor colaborator la revista “Zig-zag” pentru ca apoi sa devina redactor sef al publicatiei “Pretul succesului” din cadrul Corporatiei Intact. In 1994 a fost numit in pozitia de director comercial in cadrul departamentului radio-tv al Corporatiei Intact, iar un an mai tarziu a devenit director general al Intact Advertising, casa de productie si vanzari a postului de televiziune Antena 1, pentru ca, la finalul anului 1997 sa preia conducerea companiei Antena 1 S.A. din pozitia de director general si administrator unic.

In anul 2005, ii este incredintat proiectul televiziunii de stiri a Grupului Intact, an in care se lanseaza si postul de stiri Antena 3.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri