Meciul de rugby Steaua Bucuresti - Farul Constanta, care a avut loc sambata trecuta, a fost prima competitie sportiva din Romania filmata in format 3D Full-HD, anunta oficialii Panasonic Romania, producatorul de electronice care a realizat filmarea.
Competitia a fost filmata cu prima camera video profesionala 3D Full-HD adusa saptamana trecuta de Panasonic in Romania.

Totodata, duminica trecuta au fost filmate 3D Full-HD, atat antrenamentul echipei de fotbal din Ghencea, cat meciul stelistilor cu Universitatea Craiova.

Panasonic Romania a lansat din aceasta luna primul sistem home cinema 3D Full HD din Romania, iar din weekend a expus mai multe plasme 3D in cinci magazine din Bucuresti: magazinul Panasonic din Unirea Shopping Center, Media Galaxy Feeria, Media Galaxy Mall Vitan, Showroom Emag sdi HDzone.

De asemenea, compania a anuntat ca va transmite live 3D turneul de tenis Roland Garros in mai multe locatii din Capitala si din Oradea.

Panasonic ofera camere 3D Full-HD la preturi de lista ce pot ajunge la aproape 20.000 de euro cu TVA.

Reprezentantii Panasonic Romania estimau la inceputul lui aprilie ca anul acesta piata de televizoare 3D va ajunge la circa 3.000 de unitati, conducerea companiei propunandu-si o cota de piata de 30%.

Sursa foto: Site-ul oficial al echipei de rugby Steaua Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri