Agentia de relatii publice The Practice a primit trofeul SABRE Awards pentru cea mai buna campanie de PR din Europa de Est, in cadrul galei de premiere desfasurata la Londra.
SABRE Awards este cea mai importanta competitie din Europa, Africa si Orientul Mijlociu dedicata exclusiv PR-ului, care premiaza cele mai strategice, creative si eficiente campanii. Anul acesta, in competitie agentiile participante s-au inscris cu peste 1.600 de campanii de relatii publice.

Campania castigatoare a fost "Lansarea pufuletilor Gusto", care a militat pentru optimism si pentru aducerea unui zambet pe fetele romanilor, unii dintre cei mai pesimisti europeni conform studiilor oficiale. Campania a primit deja Golden Award for Excellence la Romanian PR Award 2009 la categoria Marketing PR si a fost dublu nominalizata la European Excellence Awards 2009 (la categoriile Food&Drinks si South East Europe).

In 2008, The Practice a primit acelasi premiu, Gold SABRE for Eastern Europe, pentru campania Ziua Barbatului - client: Bergenbier. Iar palmaresul companiei de PR mai include si trofeul pentru cea mai buna campanie de PR din Europa de Sud-Est in cadrul editiei 2008 (Olimpiada Oamenilor Obisnuiti - client: Prigat) si o nominalizare la aceeasi categorie in editia 2009 (Lansarea pufuletilor Gusto - client: Gusto), in cadrul European Excellence Awards.

"Acest trofeu este o satisfactie imensa pentru noi si o confirmare a valorii muncii noastre, cu atat mai mult cu cat agentia noastra reuseste sa il castige pentru a doua oara in cei trei ani si jumatate de la infiintare. Campania pentru pufuletii Gusto a presupus o mare desfasurare de forte, multa planificare dar si multa creativitate, rasplatite in final prin rezultate de exceptie pentru brand si iata ca si pentru agentie", a declarat Oana Bulexa, Client Service Director al agentiei.

Echipa care a lucrat la aceasta campanie a fost formata din: client - Eliodor Apostolescu, concept & strategie - Gabriela Lungu si Andrei Balan, project management & client service - Oana Bulexa si Floriana Cristea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
100 mil. euro pentru o campanie de PR despre Brexit