Pagini Aurii, cumparata de o companie germana

Publisherul german Heise Medien Gruppe a preluat pachetul majoritar de actiuni al Pagini Aurii de la compania Truvo Corporate.
“Prin achizitia pachetului majoritar de actiuni al Pagini Aurii intram pe o piata noua, cu un potential economic dovedit si ne consolidam pozitia in zona Europei Centrale si de Est. Pagini Aurii este un business robust si de traditie pe piata din Romania, fiind si in zona de print si mai nou in online un instrument de business preferat al multor IMM-uri la nivel national”, a declarat Ansgar Heise, din partea Medien Gruppe.

Heise Medien Gruppe este un business de familie de peste 60 de ani, care activeaza in industria de ghiduri clasificate locale in Germania, cu operatiuni pe mai multe piete Central si Est-Europene. Grupul este structurat pe doua directii: divizia ce publica ghiduri tip Pagini Aurii si divizia de editare presa specializata: revistele “Computer Technology”, editia gemana a “Technology Review”, ziarul online “Telepolis”, precum si alte publicatii specializate. Toate acestea furnizeaza stiri portalului Heise News Ticker.

Truvo Corporate este fosta divizie VNU World Directories, care in anul 2004 a fost achizitionata de catre fondurile de investitii Apax si Cinven. Grupul Truvo mai detine in acest moment companii de tip Pagini Aurii din Belgia, Irlanda, Portugalia, Africa de Sud si Porto Rico.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri