Bucuresti, 23 noiembrie 2005: SAPTE SERI, reprezinta in acest moment cel mai puternic ghid de informatie culturala si petrecere a timpului liber precum si o poveste de succes din punct de vedere economic, social si uman.

Povestea SAPTE SERI a inceput din dorinta lui András Kovács de a aduce pe piata romaneasca un concept editorial de foarte mare popularitate pentru pietele occidentale. SAPTE SERI a fost lansat in 1998, reprezentand primul ghid gratuit de informare lansat pe piata romaneasca, cu o investitie de 10 000 Euro, un tiraj de 17,000 de exemplare, un continut de 16 pagini color si o echipa redactionala de 5 persoane.

Acum, SAPTE SERI are o cifra de afaceri estimata pentru 2005 de 1.7 mil Euro, tiraj de 120,000 de exemplare in tara si 60,000 de exemplare in Bucuresti, continut de 112 pagini full color, editii locale in 9 orase din tara care acopera principalele centre urbane, si o echipa de 30 persoane. De asemenea, SAPTE SERI este prezent si pe piata externa, cu editia de Sofia / Bulgaria, avand tiraj de 60 000 si continut de 96 pagini.

“SAPTE SERI reprezinta un model de succes atat prin prisma realizarilor economice si a rezultatelor pe piata de media din Romania cat si din punct de vedere socio-uman, prin implicarea activa in promovarea valorilor culturale, sociale si umane romanesti. SAPTE SERI este o publicatie independenta, care functioneaza si se dezvolta prin resurse proprii si datorita increderii cititorilor fideli. Brandul SAPTE SERI echivaleaza in conceptia cititorilor nostri, prietenului mereu aproape, informat si impartial, gata sa recomande cele mai bune solutii de petrecere a timpului liber.”, a declarat Adriana Petrescu, Director Strategie Kopa Publicatii Grup.

Sapte Seri isi propune pentru urmatorul an extinderea afacerii prin cresterea cu 30% a cifrei de afaceri, implicarea in proiecte sociale de amploare si extinderea retelei locale cu trei locatii noi.

Despre SAPTE SERI

SAPTE SERI este cel mai puternic ghid saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, distribuit gratuit in 120,000 de exemplare in Baia-Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Satu-Mare, Timisoara si 60,000 de exemplare in editia de Bucuresti.

Cititorul SAPTE SERI este activ, calator, cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani, insetat de noutate, arta si valoare.