Brand Academy lanseaza, impreuna cu Softwin, in calitate de partener fondator, Corporate University, proiect de marca in domeniul educatiei de afaceri. Primul program educational care demareaza sub umbrela Corporate University este Brand Management Operating System, un program de tip post universitar, primul in Romania care ofera calificarea de Brand Manager, recunoscuta de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.
Conceput pentru a furniza solutii educationale capabile sa ofere o perspectiva strategica asupra administrarii afacerilor, Corporate University reprezinta o resursa educationala atat pentru angajatii companiilor ce opereaza pe piata romaneasca, cat si pentru clientii, partenerii, furnizorii sau distribuitorii acestora. Mai presus de toate, Corporate University reprezinta un vehicul educational destinat promovarii culturii corporatiste a secolului XXI, atat prin dezvoltarea abilitatilor profesionale cat si a celor inter-personale ale tuturor celor implicati in procesul de administrare a afacerii.

Misiunea noastra este de a facilita comunicarea intre branduri si audientele lor. In acest sens am dezvoltat o serie de programe educationale menite sa creeze, in organizatiile clientilor nostri, ceea ce noi numim constiinta brandului, sa sporeasca nivelul de cunoastere si intelegere a brandului, in beneficiul afacerii lor a declarat Cristina Preda, Presedinte Brand Academy.

Avand drept parteneri fondatori revista Cariere si Comunicatedepresa.ro, Brand Management Operating System reprezinta o experienta de invatare unica, destinata a oferi competenta internationala in brand management studentilor si, implicit, organizatiilor lor. Construit pe structura unui program de educatie part-time, BMOS permite participantilor sa-si continue cariera pe bazele unui angajament full-time. Cursurile tinute in fiecare sambata, impreuna cu accesul permanent la materialele de curs, la testele de pregatire, la testele reale si la membrii echipei de facilitatori, asigura participantilor o experienta educationala care implica, solicita, invata si rasplateste!

Brand Academy este prima institutie romaneasca dedicata educatiei de brand si comunicare de marketing. Cu un portofoliu impresionant de programe educationale, cu o serie de clienti de renume precum Softwin, Banca Italo-Romena, Omnilogic, Global Vision, CG & GC Intelligent Solutions, City Mall, Mobitelco, International Computer Group, cu o divizie de conferinte lansata, in luna mai, prin BeyondBorders 2005, eveniment care l-a avut drept invitat de onoare pe fostul Presedinte american Bill Clinton, Brand Academy se constituie intr-o organizatie unica pe piata romaneasca, prin structura, activitate si abordare. Pentru mai multe informatii despre Brand Academy puteti vizita www.brandacademy.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri