Saatchi & Saatchi X colaboreaza cu Philip Morris

Agentia de BTL Saatchi & Saatchi X a inceput colaborarea cu Philip Morris, pregatind proiecte speciale pentru perioada verii. Agentia este una dintre castigatoarele pitch-ului demarat la inceputul acestui an de compania Philip Morris in Romania, alaturi de agentia Wunderman.
In procesul de pitch, reprezentantii companiei Philip Morris in Romania au urmarit sa gaseasca un partener care sa dezvolte idei pentru proiectele companiei, in acord cu valorile si cu strategiile brandurilor.

Compania Philip Morris in Romania este afiliata Philip Morris International cea mai mare companie internationala din industria tutunului, ce detine 7 dintre cele 15 marci de top din lume, inclusiv Malboro, marca de tigarete numarul 1 la nivel global.

Saatchi & Saatchi X, compania de BTL si Shopper Marketing a grupului Centrade, este prima agentie specializata in comunicarea in-store de pe piata romaneasca. Printre clientii Saatchi & Saatchi X se numara brand-uri precum Head & Shoulders, Olay, Raiffeisen Bank, Orange, Metro Cash & Carry, Toyota, Lexus, AFI Palace Cotroceni, Enel, Puma.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri