“Ati mancat ceva stricat inainte de emisiune?”, l-a intrebat moderatoarea pe politician, dupa ce acesta a protestat ca invitatului Ludovic Orban i s-a oferit mai mult timp pentru a-si expune parerea. “Nu stiu, am mancat ceva la dumneavoastra aici. Am gasit aici pe masa ce mancati dumneavoastra”. “Ceva de pe jos, ceva de la toaleta? (...) Cine v-a spus ca sunteti baiatul cu muci in freza avea dreptate”. Asa a sunat schimbul de replici dintre Gabriela Vranceanu Firea si Cristian Boureanu, care au facut printre altele referiri la “amantii” fiecaruia dintre ei.

Comunicatul Antena 3 precizeaza ca “domnul Cristian Boureanu nu a fost invitat personal la Stirea Zilei, ci a fost trimis de catre Biroul de presa al PDL”.

“Intact Media Group mai precizeaza ca nu poate tolera un comportament imatur, fara argumente profesioniste, atacuri la persoana, intimidari, agresiuni, calomnii si insulte la adresa moderatorilor sau a oricaror altor angajati ai institutiei”, se mai arata in comunicatul postului TV.