Preluarea EVZ si Capital de catre Paunescu are OK de la Concurenta

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea publicatiilor Evenimentul zilei si Capital de catre Editura Evenimentul si Capital S.R.L, o societate controlata de catre grupul de firme Paunescu.
Consiliul Concurentei a analizat impactul acestei operatiuni asupra mediului concurential de pe pietele relevante identificate, prin prisma prevederilor Legii Concurentei (nr. 21/1996) si ale Regulamentului privind autorizarea concentrarilor economice, si a constatat ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurential normal. Operatiunea de concentrare economica nu a condus la crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietele relevante identificate.

„S.C. Editura Evenimentul si Capital S.R.L.”, firma infiintata pentru achizitionarea publicatiilor “Evenimentul Zilei” si “Capital”, este controlata de George Marius Paunescu, fiind astfel membra a grupului de firme Paunescu.

Publicatiile “Evenimentul zilei “ si “Capital” sunt editate de catre S.C. Ringier Romania SRL, parte a grupului international de presa Ringier.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri