Google cumpara o companie de publicitate in timp real

Google a preluat Invite Media, o companie care dezvolta un sistem pentru licitarea in timp real a spatiului de publicitate, scrie PC World.
Google a anuntat ca a investit masiv in divizia sa de publicitate de tip display, iar ca rezultat publisherii au resimtit profituri importante si companiile de publicitate au creat campanii publicitare complete.

“Tehnologia de licitare in timp real este o parte importanta a acestui ecosistem. Permite utilizatorilor si companiilor de publicitate sa creeze licitatii bazate pe impresii, pe propriile date cand liciteaza pe site-uri pe care le aleg pentru reclame”, a declarat Neal Mohan, vicepresedinte Google, citat de PC World.

Potrivit analistilor din industrie, valoarea tranzactiei se ridica la 70 milioane dolari, dupa cum arata AllThingsDigital.

De asemenea, MySpace a anuntat ca a semnat un acord cu platforma de publicitate Ad.ly care permite creatorilor de continut sa isi posteze reclamele in sursa de stiri MySpace. Acestea includ celebritati, producatori de filme si cantareti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri