P&G deruleaza o campanie exclusiv online pentru Head&Shoulders

Procter & Gamble isi promoveaza un nou produs din gama Head & Shoulders prin intermediul unei campanii exclusiv online realizata de Leo Burnett si iLeo.
Campania este construita pornind de la conceptul de Cooltronic, o masina automata de spalare a parului, prezentata intr-un videobanner interactiv.

„Targetul Head & Shoulders este eterogen si foarte deschis la nou si vroiam sa-l surprindem intr-o maniera atipica, fara sa exageram cu «vanzarea» produsului. De aceea, ne-am propus mai degraba sa initiem userii intr-o experienta interesanta, care exploateza la maxim potentialul mediului online”, explica Anca Predus, Brand Comunication Manager la iLeo.

„Internetul a devenit un mediu nelipsit in comunicarea cu consumatorii nostri, dar, in acelasi timp, este un mediu aglomerat de foarte multe mesaje si vizualuri. De aceea, am cautat noi cai prin care sa atragem atentia consumatorului, sa ii prezentam mesaje de brand intr-o maniera amuzanta si atractiva, sa il implicam in experienta de brand. Ideea «Masina de spalat pe cap Cooltronic 2010» este una revolutionara, diferita fata de tot ceea ce gasim in prezent in online si cu un mare potential viral”, explica Andrea Ivascu, Assistant Brand Manager Head&Shoulders.

Practic, prin intermediul unui video banner interactiv, utilizatorului de Internet ii este prezentat revolutionarul produs Cooltronic, intr-o „conventie” de teleshopping. Insa aceasta masina de spalat pe cap este de fapt un pretext pentru a introduce noua versiune Head & Shoulders Moisturizing Scalp Care, ce preia atuurile unei astfel de gadget in materie de ingrijire a parului. In cadrul bannerului, utilizatiorul are poate sa se joace mima si X – 0.

Din partea P&G Romania, s-au implicat in aceasta campanie: Raluca Mihailescu - Brand Manager, Andrea Ivascu - Asistant Brand Manager. Echipa Leo Burnett care si-a adus contributia la derularea programului este formata din: Andreea Boaca – Brand Communication Director, Diana Alexa – Brand Communication Manager, Andra Tivichi – Brand Communication Project Manager, Carmen Tiderle – Creative Director, Elena Ionita – Strategy Director, Adrian Constantin - Copywriter, Sorin Deleanu - Producer. Din partea iLeo, s-au implicat: Anca Predus – Brand Comunication Manager, Andrei Cucoanes – Art Director, Robert Diaconeasa si Marius Ilie – programatori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri