Okazii.ro, platforma de comert online din Romania, se lanseaza in Republica Moldova.
Okazii.md este creat dupa modelul platformei online din Romania, iar utilizatorii moldoveni de Internet vor avea la dispozitie aceeasi interfata si aceleasi facilitati ca cei ai Okazii.ro.

Pentru inceput, va fi posibila doar deschiderea de conturi de cumparator si achizitionarea fara eforturi suplimentare a produselor dorite dintre cele peste 950.000 disponibile in prezent pe Okazii.ro.

In scurt timp insa, vanzatorii amatori si profesionisti din Rep. Moldova vor avea si ei posibilitatea sa-si comercializeze produsele prin intermediul platformei Okazii. Cumparatorii beneficiaza de conturi in mod gratuit, iar vanzatorii vor dispune de comision 0 la incheierea tranzactiilor online.

"Extinderea peste hotare era pasul firesc, in conditiile dezvoltarii pe care a cunoscut-o site-ul in ultima perioada", a declarat Alexandru Andrei, project manager Okazii.ro.

Lansat in aprilie 2000, Okazii.ro are peste 2.000.000 de vizitatori pe luna, cea mai variata gama de produse si cea mai mare comunitate de comercianti independenti.

Incepand cu finalul lunii aprilie, platforma de comert online din Romania ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a plati cu cardul.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Republica Moldova ar putea lua o pauza in colaborarea cu FMI