Cristian Munteanu (foto) are o experienta de peste 10 ani in industria de comunicare si este unul dintre expertii romani din advertising cu cea mai mare expunere internationala. Prin pozitia regionala pe care a ocupat-o, Cristian a coordonat resursele creative din 16 tari din Europa Centrala si de Est si a fost implicat in proiecte internationale majore in tari precum Germania, Franta, Rusia, Austria, Polonia sau Turcia.

“Am pus un creativ la conducere. Obiectivul TBWAWorldwide este sa ocupe un loc printre cele mai creative 10 companii din lume, companii din orice domeniu nu doar din comunicare si marketing”, a declarat Perry Valkenburg, presedinte al TBWAEuropa si COO al TBWAWorldwide.

TBWAWorldwide, parte a Omnicom Group Inc, este prezenta cu 258 de birouri in 77 de tari din intreaga lume, oferind servicii complete de comunicare unor clienti internationali precum Apple, adidas, Absolut, Mars, Visa, GSK, Nissan, Samsonite sau Playstation.

In Romania, reteaua TBWA este prezenta de peste 12 ani, oferind servicii de comunicare complete pentru clienti internationali si locali ca Beiersdorf, Henkel, JTI, Michelin sau Beko.