Senior Interactive va gestiona contul de comunicare online al Orange Romania, oferind servicii de creatie si strategie interactiva, implementare de campanii de comunicare cu componenta de activare digitala si management al prezentei companiei in social media.
"Am avut foarte putin timp sa ne bucuram de castigarea acestui pitch. Am inceput treaba. Suntem in fata uneia dintre cele mai importante provocari a ultimilor ani – Orange. La volumul de business si standardul de calitate al activitatilor de comunicare pe care Orange le deruleaza, responsabilitatea noastra este imensa iar rezultatele sunt vizibile imediat, in fata a milioane de clienti sau potentiali clienti. Este cea mai buna ocazie pentru echipa Senior Interactive sa implementeze ideile nascute in laboratorul intern de R&D si sa demonstreze cum se transpune in practica credo-ul nostru: idei + tehnologie = rezultate de business", a declarat Mihai Tataru, managing director Senior Interactive.

Parteneriatul intre Senior Interactive si Orange Romania are deja doi ani vechime, timp in care au dezvoltat impreuna mai multe proiecte.

Senior Interactive a oferit consultanta pentru magazinul online Orange, un proiect care a durat peste noua luni si a presupus refacerea fluxurilor de navigare si a arhitecturii pentru optimizarea experientei utilizatorului si imbunatatirea procesului de cumparare in webshop.

Echipa care a lucrat la pitch din partea Senior Interactive a fost formata din: Mihai Tataru – managing director, Radu Glont – client service director, Virgiliu Andone – creative director, Marius Matei – copywriter, Dorin Banica – senior art director, Eleodor Ghenoiu – senior strategy planner, Corin Chiriac – senior strategy planner, Adrian Chirila – team leader project management, Patricia Arbanas – senior account manager.

Senior Interactive este o agentie independenta full-service de comunicare interactiva, membra a Senior Group. La sapte ani de la infiintare, Senior Interactive are peste 40 de angajati in 8 departamente.

Printre clientii activi ai agentiei se numara GlaxoSmithKline – Consumer HealthCare, Leadership Development Solutions, PricewaterhouseCoopers, Orange Romania, Renault Technologie Roumanie, Solvay Romania, Wrigley Balkan East.

Principalele servicii pe care le ofera Senior Interactive sunt: consultanta si strategie de comunicare online, mecanisme de campanii online, web design si web development, integrare cu campanii si promotii offline, search engine optimization, dezvoltarea de advergames si online media planning.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri