Diaconescu a iesit din DNA insotit de politisti, avand catuse la maini. Patronul OTV a fost urcat intr-o masina, urmand sa fie dus la arestul Politiei Capitalei, relateaza NewsIn.

Procurorii anticoruptie au emis, marti dimineata, ordonante de retinere pentru 24 de ore pe numele patronului OTV Dan Diaconescu si al prezentatorului unei emisiuni despre clarvazatori, Doru Parv, pentru santaj si complicitate la santaj, scrie 9AM.

Cititi mai multe despre acest subiect pe 9AM.

Procurorii DNA au efectuat luni perchezitii la locuinta lui Dan Diaconescu, dar si la sediul televiziunii OTV, pentru cautarea de probe intr-un dosar de santaj instrumentat de procurorii anticoruptie.

Procurorii DNA au ridicat de la sediul televiziunii OTV o caseta cu inregistrarea unei emisiuni din luna iulie 2009, insa nu au gasit inregistrarile unui material care ar fi fost compromitator pentru primarul din localitatea aradeana Zarand, material ce constituia proba in dosar.

Totodata, realizatorul TV nu se afla acasa in momentul perchezitiilor, fiind plecat din Bucuresti. La domiciliul acestuia din cartierul Primaverii se afla doar soacra.

10 lucruri pe care trebuie sa le stii in aceasta dimineata