Rogalski Grigoriu Public Relations va asigura pentru Billa Romania servicii de consultanta de comunicare corporate, precum si dezvoltarea unor instrumente de crisis management si media audit. Pe aceste directii, agentia va dezvolta programe de community relations, media relations si comunicare online, dar si proiecte de responsabilitate sociala. In plus, Rogalski Grigoriu va acorda suport echipei Billa Romania in implementarea de servicii de comunicare interna.

Creata ca o initiativa antreprenoriala a cinci parteneri - Dragos Grigoriu, Vlad Grigoriu, Eliza Rogalski, Simona Dan si Florina Varzariu, si avand acces la toate resursele de strategie, research, creatie, media si productie ale Tempo Group, echipa Rogalski Grigoriu are o experienta de zece ani de specializare in domeniul relatiilor publice.

Printre clientii Rogalski Grigoriu se mai numara Centrul Medical Unirea, Radiusmed, Banca Romaneasca, Baneasa Investments, BDG, Carlsrom Beverage, Cetelem, Deloitte Romania, Franke Romania, New Kopel Sixt, Sony Ericsson Romania, Tuborg Romania, Cramele Halewood.