Publicis a castigat licitatia pentru circuitul Duster

Publicis si Publicis Events au lansat turneul national “Dacia Duster Offroad Experience”. Evenimentul face parte dintr-un proiect castigat in urma unui pitch desfasurat la sfarsitul anului trecut.
„Lansarea Duster este cel mai important eveniment al companiei Dacia in 2010, astfel ca departamentul de marketing Dacia a organizat un pitch cu nu mai putin de 8 agentii de comunicare si companii specializate in organizarea de mari evenimente. 8 luni mai tarziu, am lansat turneul national Dacia Duster Offroad Experience, o serie de evenimente unice prin care publicul va putea testa Duster-ul la adevarata sa capacitate”, spune Catalin Albu, Group Account Director la Publicis.

Turneul national cuprinde patru evenimente in centrul carora se afla un circuit 4X4, menit sa ofere publicului larg experiente offroad.

Din partea Publicis, au participat: Catalin Albu – Group Account Director, Kati Szazs – Account Manager si Victor Maier – Junior Account Executive. Din partea Publicis Events: Gabriel Constantinescu - General Manager, Cristian Balaci – Senior Producer si Bogdan Voina – Account Manager.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri