Agentia de publicitate Wunderman/Partnership a castigat pitchul pentru lansarea oficiala a magazinului Cocor Department Store. Evenimentul de lansare va avea loc pe 23 septembrie 2010.
Celelalte agentii invitate la pitch au fost: The Practice, Nicola Porter Novelli, Skepsis, Split Advertising, Tonic Advertising, Pastel Group.

Bugetul de lansare al magazinului Cocor, care va cuprinde atat investitia in evenimentul de lansare, cat si campania de media ce va sustine deschiderea galeriilor comerciale este de 600.000 de euro. Campania de media va avea componente TV, radio, print, online si DOOH si va fi administrata de catre departamentul de marketing Cocor SA.

Echipa Wunderman care a contribuit la castigarea pitch-ului a fost formata din: Joaquin Bonilla - Executive Creative Director, Tereza Munteanu – Managing Partner, Ileana Badiu – Managing Partner, Mihaela Muresanu – PR Director, Denissa Scutaru – Senior PR Executive, Stefan Popescu – Copywriter, Vladimir Chirca – Art Director.

Echipa Cocor Department Store implicata in organizarea si evaluarea pitch-ului a fost formata din: Dan Barbulescu – Presedintele Consiliului Administrativ, Carmen Andrei – Director Executiv, Mirela Mihailescu – Director Comercial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri