Radio Itsy Bitsy isi continua planul de extindere demarat in toamna anului trecut si emite in cinci judete noi din nordul si vestul tarii. Radioul familiilor cu copii se aude de acum si in Suceava, Botosani, Sibiu, Alba si Cluj.
Radio Itsy Bitsy ajunge de acum la familiile cu copii din 14 orase si zonele limitrofe acestora, dupa ce a instalat in cursul lunii iunie patru noi antene de emisie, la Saveni (Botosani), Alba Iulia, Sibiu si Cluj-Napoca. Antenele nou date in functiune aduc radio Itsy Bitsy in casele a peste 600.000 de familii din cele cinci judete.

“Am promis cu mai multe ocazii copiilor din aceste judete ca vom ajunge si la ei. Ma bucur ca ne-am putut tine promisiunea, dar, si mai mult, ne bucuram ca reusim sa transmitem catre cat mai multe familii cu copii programle noastre, special concepute pentru ei”, a declarat Nadia Tataru, director general Itsy Bitsy

Pana la sfarsitul anului, Itsy Bitsy va continua procesul de extindere a emisiei si va acoperi Alexandria, Resita, Giurgiu si Tulcea. Astfel, primul radio pentru familiile cu copii din Europa va acoperi jumatate din teritoriul Romaniei, devenind prima retea radio dedicata acestora.

Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti, Satu Mare, Bacau, Navodari, Targoviste, Focsani, Braila, Galati, Slobozia, Botosani, Suceava, Alba Iulia, Cluj-Napoca si Sibiu si online pe www.itsybitsy.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri