• Steven van Groningen, seful Raiffeisen Bank Romania, scrie pe blogul personal o poveste romaneasca care incepe in 1993, anul in care olandezul s-a mutat in Romania.

• Aura Titiriga, redactor-sef al stirilor Antena 3, si-a dat demisia din pozitia pe care o ocupa la postul de stiri, scrie Paginademedia.ro.

• Manafu.ro scrie despre prima conferinta despre retelele sociale, ce are ca subiect central Facebook.

Riscograma.ro explica de ce propunerea ministrului Sebastian Vladescu de reintroducere a impozitarii progresive nu are, acum, nici o noima economica.

• Pahomi.ro scrie ca scoala de creatie ADC*RO isi deschide din nou portile pentru cea de-a treia editie. Doritorii se pot inscrie direct pe site-ul scolii, data limita este 1 septembrie 2010, cursurile vor incepe la 1 octombrie 2010 si se vor intinde pe parcursul a 12 saptamani.

RazvanPascu.ro incepe pe blog o campanie care va dura mult timp. Aceasta se numeste “Romania e frumoasa”, iar bloggerul vrea sa aduca in atentia cititorilor locuri frumoase sau locuri uitate din Romania. “Pentru ca, oricat de tristi ne face, Romania este a noastra, a tuturor, si depinde doar de noi sa o schimbam”, scrie Razvan Pascu.