Prodigy si Evensys au lansat Ghidul de Marketing pe Facebook, un ebook care contine informatiile de baza necesare utilizarii acestei retele pentru a comunica eficient cu consumatorii, instrumente de promovare si publicitate, glosar de termeni.
“Studiul a pornit de la un fapt concret: Facebook cunoaste in tara noastra un ritm de crestere naucitor, depasind recent pragul de 1,5 milioane utilizatori si ajungand astfel pe locul 6 in lume ca ritm de crestere. Ghidul cuprinde informatii utile, punctuale si foarte realiste despre ce poate oferi Facebook ca si canal de comunicare specialistilor in marketing: vizibilitate, notorietate, audienta, trafic si nu in ultimul rand impulsionarea vanzarilor pentru un brand. Exista insa o serie de reguli in comunicarea in social media, pe care companiile trebuie sa le cunoasca si sa le respecte pentru a fi eficiente pe Facebook, iar micul nostru ghid ofera cateva puncte de sprijin in acest sens”, spune Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys Consult.
















Ghidul poate fi descarcat momentan doar prin accesarea unui QR Code (vezi imaginea alaturata). Pentru a citi codul, doritorii pot dolosi una din aplicatiile disponibile la adresele de mai jos. Utilizatorii de iPhone si terminale Android pot descarca aplicatiile din app stores.

http://www.i-nigma.mobi | http://get.neoreader.com
http://m.mobiletag.com | http://get.beetagg.com

Ghidul de Marketing pe Facebook face parte dintr-un set de modalitati de informare, pe care Prodigy le-a reunit sub numele "Strategist". La inceputul lunii iunie, Prodigy a lansat un newsletter dedicat social media, sub acelasi nume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri