Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
• Patronul OTV, Dan Diaconescu, a declarat, la emisiunea Realitatea te priveste, ca il considera vinovat pe Traian Basescu pentru ca nu a intervenit pe timpul arestarii sale. Acesta a mai spus ca are credite la banci in valoare de aproximativ 15 milioane de euro si ca nu va vinde niciodata OTV-ul si ca, in functie de piata, valoarea estimata a “televiziunii poporului” este de 50 milioane euro, potrivit Paginademedia.ro.

Andreea Vass scrie, pe blogul sau, despre monitorizarea lunara a absorbtiei fondurilor europene si stadiul de implementare a masurilor de stimulare a economiei, care ofera doar o imagine palida realitatii economice romanesti.

• Antreprenorul Radu Georgescu, care este si presedintele companiei Gecad, vorbeste intr-o analiza realizata pe blogul sau despre tehnologia Android, despre plusurile si minusurile pe care le detine acest sistem de operare.

• Ion Radu Zilisteanu descrie pe pagina personala de Internet povestea unui esec de proportii - cum a intrat in insolventa proiectul imobiliar rezidential Planorama, ansamblu situat pe strada Doamna Ghica din Bucuresti, compus din patru blocuri de cate 15 etaje, care totalizeaza 1.104 apartamente.

RazvanPascu.ro impartaseste impresiile de calatorie in Tarile Blatice.

• Atunci cand se discuta despre starea deplorabila in care a ajuns agricultura, se mentioneaza des faptul ca 70% din mancarea pe care o consumam este din import, noteaza Khris.ro.

• Dupa doua saptamani de discutii, delegatia FMI si UE s-a ridicat si a plecat, fara sa ofere un motiv concret si fara ca macar sa mai anunte concluziile vizitei in Ungaria, arata Riscograma.

Reporter Virtual scrie despre cum a fost prins la furat de trafic Sorin Rosca Stanescu.

• Despre efectele pe care le are presa pe bani vorbeste Pahomi.

• Cum sta Romania cu recesiunea este un subiect pe care il abordeaza Manafu pe blogul sau.

• Orlando Nicoara recomanda cititorilor sai un articol din The Economist.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri