Robert Bene pleaca de la conducerea Carnation Group Romania

Robert Bene, cel care a condus timp de 2 ani operatiunile din Romania ale agentiei interactive Carnation Group, paraseste compania incepand cu 1 august.

“Incepand cu 1 august se termina mandatul meu de 2 ani in cadrul Carnation Group Romania in calitate de country manager. Am evaluat toate activitatile pe care le-am desfasurat pe plan local si de asemenea am purtat discutii repetate cu board-ul Carnation Group despre planurile companiei. Dupa aceste discutii am realizat ca avem viziuni diferite asupra viitorului si am decis sa nu mai continuam cooperarea”, declara Robert Bene (foto).

Noul country manager al Carnation Group Romania va fi Adrian Ghisa, care a ocupat pana in prezent functiile de senior account si media manager.

Carnation este o agentie interactiva full service infiintata in 1997 cu sediul central pentru zona CEE in Budapesta si incepand din august 2008 a intrat si pe piata din Romania prin deschiderea unui birou in Bucuresti.

In prezent, cei peste 80 de angajati ai grupului lucreaza pentru companii precum P&G, Beiersdorf, Microsoft, Fiat, E.ON, Heineken, Generali, Ringier, Raiffeisen Bank, Coca Cola, Kraft Foods.

In 2009 Carnation Group Romania a raportat o cifra de afaceri de 130.000 de euro, potrivit datelor furnizate de Registrul Comertului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri