Revista blogurilor de business

Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

• Autoarea falsului interviu cu Madalina Manole si-a pierdut functia de redactor sef al Agentiei de Presa Agerpres. Marina Badulescu, cea care a scris facatura, ramane insa angajata a Agerpres si va continua sa lucreze in agentie, scrie Paginademedia.ro.

• Dragos Stanca scrie, pe blogul sau, despre cum Posta Romana, aflata intr-un plin dezastru financiar, a lansat un anunt de licitatie pentru achizitia, in urmatorii 4 ani, de tehnica de calcul in valoare de 6 milioane de euro.

• Ion Radu Zilisteanu descrie pe pagina personala de Internet ca incepand de ieri, 20 iulie 2010, prin modificarea art.84 al Legii nr.296/2004, orice contract cu un furnizor de telefonie mobila, cablu TV sau Internet poate fi reziliat daca sunteti nemultumit de calitatea serviciilor, fara sa mai puteti fi obligat la plata unor cheltuieli suplimentare.

• Controlul preturilor sub amenintarea Protectiei Consumatorului este o aberatie, pentru ca institutia n-are nicio atributie asupra preturilor. Amenintarea cu Consiliul Concurentei are – ce-i drept – acoperire legala, dar e usor frivola, scrie riscograma.

• Dan Popa scrie, pe blogul sau personal, despre suspendarea discutiilor dintre FMI si Ungaria.

Khris.ro posteaza despre cat de profitabile sunt afacerile cu statul.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri