Revista blogurilor de business

Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

• Bernanke a vorbit in fata comisiei de specialitate a Senatului SUA. Mesajul lui a fost perceput de Burse ca fiind destul de pesimist cu privire la viteza revenirii economice globale si a somajului, scrie Dan Popa pe blogul sau.

Bernanke a mai promis masuri suplimentare de sustinere a economiei, daca va fi cazul.Pe scurt, lacrimi si durere, rosu in gatul Burselor si deceptii pe piata muncii.

• De pe Khris.ro aflam ca zona dubleaza pretul locuintelor, iar marja de negociere a ajuns la 15%. Conform unei analize realizata de situl MagazinulDeCase.ro, pretul mediu al locuintelor situate in cartierele de lux din Bucuresti a inregistrat o scadere de aproximativ 7% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009. La nivel general, pretul mediu al apartamentelor din Bucuresti a inregistrat o scadere de aproximativ 20% comparativ cu anul 2009.

• Bogdan Glavan anunta pe logec.ro, pagina sa personala de Internet, prima sesiune din seria de conferinte a Societatii Romane de Economie, “Matematica in economie”. Principalul speaker este Marius Spiridon, despre care va pot spune ca merita sa te intorci din vacanta ca sa il asculti. In ceea ce ma priveste, cu Marius Spiridon a inceput totul. Mi-a fost profesor in ultimul an de facultate. Pentru majoritatea colegilor mei de la REI orele de seminar pe care le-am petrecut cu el au avut efectul unei galeti cu apa rece turnata in cap.

• Ioan Radu Zilisteanu scrie azi pe reflectiieconomice.zilisteanu.ro Varianta Cojocaru, o ineptie economica facatoare de partid politic . Nu stiu cati romani au auzit de varianta Cojocaru. In varianta originala, dateaza din 1990. Probabil ca, in ultima vreme, multi telespectatori ai OTV au auzit, in contextul in care arestarea lui Dan Diaconescu l-a determinat pe acesta sa promita constituirea Partidului Poporului Roman, un proiect politic populist si adresat celor mai neinstruiti dintre romani, care se bazeaza pe varianta Cojocaru.

• Dragos Stanca, managerul diviziei online din grupul Realitatea Catavencu, pregateste proiecte antreprenoriale proprii. Potrivit informatiilor paginademedia.ro, Dragos Stanca a avut intalniri cu posibili investitori pentru proiectele sale. Contactat de paginademedia.ro, Dragos Stanca a confirmat ca poarta discutii pentru posibila lansare a unor proiecte antreprenoriale proprii, dintre care unul va fi lansat cel mai probabil in luna septembrie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri