Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

Cristian Manafu scrie pe blogul sau despre un seminar unde va fi explicat cum poate marketingul mobil sa sprjine comertul online.

• In cel mai recent post de pe blogul Khris.ro, Cristian Organas se intreaba si incearca sa raspunda la intrebarea: Ii putem opri pe tineri sa paraseasca Romania?

• Dan Popa atrage atentia pe blogul Hymerion Solutionsdespre cresterea pretului cerealelor. Pretul cerealelor a crescut dupa zvonul ca rusii isi vor limita exporturile de grau. Daca se scumpesc cerealele, pretul laptelui si al carnii de vaca va creste si el pentru ca vacile se vor hrani cu cereale mai scumpe.

• Pe blogul Riscograma.ro gasim raspusnul la intrebarea: Cum scapam de FMI? „Fondul Monetar International traieste din incompetenta guvernelor. Deci, e clar cum poate fi izgonit?”

Reportvirtual.ro scrie ca Marius Tuca viseaza in continuare la televiziunea sa. Intrebat candva de Reporter Virtual despre aceasta poveste, Marius a sustinut ca e o nebunie sa investesti acum. Cu toate astea, n-ar fi o minune pentru el sa ne faca o surpriza la toamna.

Pahomi.ro scrie ca Vodafone ridica miza pe mobile advertising. Astfel, cele mai importante site-uri de mobil din Romania vor putea afisa mesaje comerciale personalizate, adaptate la profilul vizitatorilor, pe baza solicitarilor agentiilor de publicitate si ale clientilor-companii.

• Refresh.ro are o curiozitate legata de incasarile realitatea.net din AdSense. Cat incaseaza lunar realitatea.net din AdSense?


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"