Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
• Paginademedia.ro anunta ca Adevarul nu mai vrea sa faca publicitate pentru proiectul Rosia Montana. "Rosia Montana este un proiect controversat, cu care nu vrem sa ne asociem. Este un proiect pe care eu il cred profund imoral", a declarat Peter Imre pentru paginademedia.

• "Cineva s-a gandit sa faca un <<sistem de plata sociala>>" - scrie Manafu.ro intr-un articol despre companiile care isi pot vinde produsele si serviciile contra unui mesaj pe Twitter sau Facebook.

• Hymerion.ro trece in revista stirile de business la nivel international. "Care sunt statele care detin datoria SUA? Obama, criticat in presa cameruneza. Statul centrafrican are restante la plata pensiilor", informeaza blogul.

• Reflectiieconomice.zilisteanu.ro comenteaza asupra proiectului de ordonanta de guvern prin care cei care nu isi renoveaza casele degradate vor face puscarie. "Acest proiect de ordonanta constituie un mare pas inainte pentru modul in care arata localitatile Romaniei si poate fi incadrat in politicile imobiliare nationale" - informeaza blogul.

• "Problema cu frunzulita verde este grava si ridicola, fara indoiala, dar televiziunile au dat-o in isterie si derizoriu" - comenteaza Bradut Florescu pe blogul sau lansarea noului brand turistic al Romaniei.

• Sorin Tudor scrie pe blogul sau tot despre "frunza Elenei Udrea" si despre ce trafic a generat aceasta pe blogul piticu.ro, cel care a descoperit "tarasenia" cu brandul turistic al Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri