Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

• Paginademedia.ro anunta ca Adevarul nu mai vrea sa faca publicitate pentru proiectul Rosia Montana. "Rosia Montana este un proiect controversat, cu care nu vrem sa ne asociem. Este un proiect pe care eu il cred profund imoral", a declarat Peter Imre pentru paginademedia.

• "Cineva s-a gandit sa faca un <<sistem de plata sociala>>" - scrie Manafu.ro intr-un articol despre companiile care isi pot vinde produsele si serviciile contra unui mesaj pe Twitter sau Facebook.

• Hymerion.ro trece in revista stirile de business la nivel international. "Care sunt statele care detin datoria SUA? Obama, criticat in presa cameruneza. Statul centrafrican are restante la plata pensiilor", informeaza blogul.

• Reflectiieconomice.zilisteanu.ro comenteaza asupra proiectului de ordonanta de guvern prin care cei care nu isi renoveaza casele degradate vor face puscarie. "Acest proiect de ordonanta constituie un mare pas inainte pentru modul in care arata localitatile Romaniei si poate fi incadrat in politicile imobiliare nationale" - informeaza blogul.

• "Problema cu frunzulita verde este grava si ridicola, fara indoiala, dar televiziunile au dat-o in isterie si derizoriu" - comenteaza Bradut Florescu pe blogul sau lansarea noului brand turistic al Romaniei.

• Sorin Tudor scrie pe blogul sau tot despre "frunza Elenei Udrea" si despre ce trafic a generat aceasta pe blogul piticu.ro, cel care a descoperit "tarasenia" cu brandul turistic al Romaniei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"