Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
Petrisor Obae scrie pe paginademedia.ro ca Adevarul Holding renunta la publicitatea pentru Rosia Montana sau pentru evenimentele care promoveaza proiectul. De asemenea, el mai anunta ca Radu Moraru a cumparat 60% din postul Vox News.

Orlando.ro scrie ca Vgcharts estimeaza ca jocul Starcraft 2 s-a vandut in 1,8 milioane de exemplare in prima zi.

Pe pahomi.ro putem afla ca motorul de cautare Google a fost blocat din nou in China, desi licenta i-a fost reinnoita la inceputul lunii iulie.

Dragos Stanca publica pe blogul sau dstanca.ro reclama castigatoare in cadrul competitiei de parodii Grand Spoof 2010.

Cristian Manafu scrie pe manafu.ro despre un studiu care indica faptul ca niciun american nu ar plati pentru a utiliza Twitter.

Khris.ro afirma ca romanii contribuabili sunt buni de plata pentru lipsa de competenta a justitiei din Romania.

Razvan Pascu scrie pe blogul sau razvanpascu.ro ca au mai raman cinci zile pana la inscrierea in concursul pentru tinerii artisti din Romania, KufarArt.

Dan Popa se rupe de probleme si stirile locale si scrie pe blogul Hymerion Solutions despre revista presei din lume, printre cele mai interesante titluri fiind anuntul potrivit caruia America este pregatita sa atace Iranul.

Lucian Davidescu scrie pe riscograma.ro despre singura sansa a Romaniei: un Guvern apolitic.

Andreea Paul (Vass) afirma pe blogul sau ca Romania se afla pe locul al treilea la frauda europeana, dupa Bulgaria si Germania.

Ioan Radu Zilisteanu scrie pe reflectiieconomice.zilisteanu.ro despre evolutia portofoliului sau de actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti in luna iulie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri