S-a infiintat Mediafax Group, compania umbrela a Publimedia, Mediafax si Apropo Media

Mediafax Group, compania care reuneste afacerile de print, online si agentie de presa ale lui Adrian Sarbu in Romania, a fost autorizata si inregistrata la Registrul Comertului.

La rubrica fondatori ai Mediafax Group figureaza patru companii: Publimedia International, editorul publicatiilor Ziarul Financiar, Gandul, ProSport si Business Magazin; Apropo Media, divizia de online care reuneste si vinde spatiu publicitar pe site-uri precum zf.ro si gandul.info; Mediafax, agentia de presa; Alerria Management Company, o companie detinuta de Adrian Sarbu si de Rootland Trading Ltd, care se regaseste si in actionariatul Publimedia International.

Fiecare din cele patru companii detine cate 25% din capitalul social al Mediafax Group. Activitatea principala a companiei, asa cum figureaza in Monitorul Oficial, este editarea revistelor si periodicelor.

Contactata de Wall-Street, Cosmina Noaghea, director general al Publimedia International si persoana vehiculata ca fiind managerul noii companii, a refuzat sa comenteze.

Primele informatii despre infiintarea unei companii-umbrela pentru afacerile de print, online si agentie de presa ale lui Adrian Sarbu au fost publicate la inceputul lunii trecute de Dragos Stanca, managerul diviziei de online a grupului Realitatea-Catavencu, pe blogul sau.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri