Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
• Blogul Pahomi.ro ne informeaza ca in luna iulie sistemul de operare Windows 7 lansat in toamna 2009 a ajuns la o cota de piata de 14,46% la nivel mondial, intrecand cota de piata de 14,34% a sistemului Windows Vista lansat in 2007.

• Pe blogul jurnalistului Dan Popa putem citi o nota interna scrisa de un agent de verificare de la o banca din primele zece pe piata locala.

• Radu Georgescu scrie pe blogul sau despre faptul ca romanilor nu le place munca de jos si despre faptul ca cei care care ajung sa aiba o anumita pozitie si apoi o pierd au senzatia ca vor fi respinsi de societate.

• Dan Dragomir afirma ca un producator de telefoane mobile care isi doreste sa aiba succes global trebuie sa aiba ori un buget de marketing foarte mare ori sa se specializeze pe o nisa neexploatată.

• Reporter Virtual
scrie ca Dinu Patriciu implineste astazi 60 de ani si despre faptul ca Peter Imre (directorul general al trustului Adevarul Holding, patronat de Patriciu) a propus ca mai multi manageri sa cumpare o parte dintre cartile lansate cu ziarul Adevarul pentru a le dona Fundatiei Dinu Patriciu, organizatie ce le va da la randul ei unor scoli.

• Pretul pe metru patrat al apartamentelor a scazut cu circa 1% in luna iuliela nivel national, scrie Cristian Orgonas citand indicele realizat de site-ul imobiliare.ro.

• Bobby Voicu
isi intreaba cititorii daca ar trebui sa continue mineritul in Rosia Montana cerandu-le acestora sa si explice raspunsurile.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri