Revista blogurilor de business

Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

• Blogul Pahomi.ro ne informeaza ca in luna iulie sistemul de operare Windows 7 lansat in toamna 2009 a ajuns la o cota de piata de 14,46% la nivel mondial, intrecand cota de piata de 14,34% a sistemului Windows Vista lansat in 2007.

• Pe blogul jurnalistului Dan Popa putem citi o nota interna scrisa de un agent de verificare de la o banca din primele zece pe piata locala.

• Radu Georgescu scrie pe blogul sau despre faptul ca romanilor nu le place munca de jos si despre faptul ca cei care care ajung sa aiba o anumita pozitie si apoi o pierd au senzatia ca vor fi respinsi de societate.

• Dan Dragomir afirma ca un producator de telefoane mobile care isi doreste sa aiba succes global trebuie sa aiba ori un buget de marketing foarte mare ori sa se specializeze pe o nisa neexploatată.

• Reporter Virtual scrie ca Dinu Patriciu implineste astazi 60 de ani si despre faptul ca Peter Imre (directorul general al trustului Adevarul Holding, patronat de Patriciu) a propus ca mai multi manageri sa cumpare o parte dintre cartile lansate cu ziarul Adevarul pentru a le dona Fundatiei Dinu Patriciu, organizatie ce le va da la randul ei unor scoli.

• Pretul pe metru patrat al apartamentelor a scazut cu circa 1% in luna iuliela nivel national, scrie Cristian Orgonas citand indicele realizat de site-ul imobiliare.ro.

• Bobby Voicu
isi intreaba cititorii daca ar trebui sa continue mineritul in Rosia Montana cerandu-le acestora sa si explice raspunsurile.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri